L'ENDEMÀ

Per DOLORS BALAGUER, 6 juny, 2022

24 hores després de finalitzar la festa de l'Associació, i amb les sensacions molt fresques, malgrat la calor, ja podem fer balanç  d'aquest cap de setmana.

Agraïr a totes les persones que ens han volgut acompanyar , seria quedar curts.  hem pogut constatar que malgrat hagin pasat 38 anys dels inicis dels treballs d'excavació, la gent gaudeix de la Fortalesa com el primer dia que la van descobrir; molts ens han comentat que no és la seva primera estada al jaciment, fins i tot els que han vingut amb la seva família ens comentaven que ja hi havien estat quan venien amb la seva escola; això ens diu que la Fortalesa no cansa i que cada dia podem descobrir.hi una mica de la nostra esència.

És un goig per l'Associació de poder compartir amb tants socis, amics i nouvinguts uns matins de tranquilitat, bones converses i retrobament.

Les visites guiades han estat força reeixides... el vermut acompanyatt per el bon fer del Duo ALEA, ... els jocs per als infants amb la CREMALLERA i la i disponibilitat de la Junta , que ha estat al peu del canó des d'abans fins després , han fet possible que aquest cap de setmana hagi estat un éxit. 

Tot plegat ens dona ànims per continuar treballant per Vilars.