QUI SOM ELS AMICS DE VILARS

Qui som els "Amics de Vilars"

L'Associació d'Amics de Vilars, es constitueix arran d'una inquietud comuna sorgida en un grup de persones que estima i respecta el llegat que ens van deixar els nostres avantpassats.

El grup està format per persones de diferents edats, professions i aficions, de manera que està obert a l'entrada de nous socis, sense importar-ne la procedència.

Els objectius de la nostra associació són:

  • Fomentar i promoure la difusió del conjunt arqueològic de Vilars.
  • Contribuir a l'estudi arqueològic, històric i arquitectònic d'aquest jaciment ibèric.
  • Vetllar i promoure, si escau, la restauració i l'adequació d'altres monuments de la vila d'Arbeca.
  • Promoure i organitzar activitats culturals de caràcter general que es puguin desenvolupar al nostre municipi, així com la col·laboració amb altres entitats i grups humans que treballin amb els mateixos objectius.

L'Associació i tots els socis actuen i participen activament en les iniciatives i activitats que al llarg de l'any es van fent a l'empara, sempre de la FORTALESA de VILARS.

Uneix-te a nosaltres

Si vols formar part de la nostra associació, et pots fer soci enviant-nos les teves dades a través del formulari que et presentem en aquesta pàgina.

Un cop hàgim tramitat la teva sol·licitud de soci, tindràs accés a les activitats amb tarifes especials, a més de poder assistir a esdeveniments especialment dissenyats per als nostres socis.

Formulari per fer-te soci:

Si vols fer-te soci, senzillament omple aquest formulari  i ens posarem en contacte amb tu:

"Quan ens arribin les teves dades aviat ens posarem en contacte per telèfon o bé per email"

Anima't i uneix-te !!

CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.